• 0731.353.218

  • office@green-garden-residence.ro

  • Luni - Vineri : 09.00 - 17.00

Despre noi


Experienta noastra ca dezvoltator imobiliar


Compania noastra a debutat in aprilie 2014 in zona dezvoltarii de proiecte rezidentiale in Iasi. Am livrat 100+ locuinte noi in cele 4 ansambluri rezidentiale pe care le-am construit deja, atat apartamente, cat si vile individuale, vile tip duplex sau case insiruite. In toate unitatile locative livrate am implementat tot ce am invatat in cei peste 27 de ani de activitate in domeniul imobiliar, de la confortul pe care ti-l ofera o suprafata ergonomica si generoasa, pana la economia de timp si de bani pe care orice client doreste sa le simta in momentul achizitionarii unei proprietati imobiliare.

Credem cu tarie ca atunci cand aceste 3 criterii ( confort, economie de timp si de bani ) sunt indeplinite, clientul este pe deplin multumit si ia decizia finala de achizitie.

Planurile noastre de viitor sunt acelea ca vom reusi sa implementam prin brand-ul nostru de dezvoltator imobiliar Green Garden Residence, solutii echilibrate de locuire care sa cuprinda procentual cat mai mult din cele 3 criterii atat de importante, oferind clientilor nostrii, cum am facut si pana acum, locuinte cu un raport pret - calitate foarte bun.

Gandim in viitor


Desenam.


Planificam.


Testam.


Construim.


Livram.


Copyright © 2023 All Rights Reserved